Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Здоровцева Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Данченко О. О. Механізми підтримки прооксидантно-антиоксидантної рівноваги в тканинах печінки гусей в умовах гіпо- і гіпероксії [Електронний ресурс] / О. О. Данченко, Ю. П. Пащенко, Н. М. Данченко, Л. М. Здоровцева // Український біохімічний журнал. - 2012. - Т. 84, № 6. - С. 109-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2012_84_6_14 Проаналізовано механізми підтримки прооксидантно-антиоксидантної рівноваги у тканинах печінки гусей за умов гіпо- і гіпероксії під час переходу від ембріонального до постнатального розвитку. Доведено, що формування адаптивної відповіді за цих умов відбувається шляхом запуску механізмів, які, по-перше, активують синтез антиоксидантів протеїнової природи, по-друге, знижують ненасиченість жирних кислот ліпідів печінки, що суттєво підвищує їх резистентність до активних форм оксигену і, по-третє, збільшують ефективність функціонування системи антиоксидантного захисту за рахунок підвищення узгодженості дії її компонентів.
| 2. |
Здоровцева Л. М. Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксії [Електронний ресурс] / Л. М. Здоровцева, В. О. Хромишев, О. О. Данченко // Біологічний вісник Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького. - 2012. - № 3. - С. 9-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bvmd_2012_3_3
| 3. |
Данченко О. О. Підвищення вмісту вітаміну Е в раціоні гусей в передзабійний період як спосіб стабілізації ліпідів у іхньому м’ясі [Електронний ресурс] / О. О. Данченко, Г. В. Рубан, Л. М. Здоровцева. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2013. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2013_2_19
| 4. |
Данченко О. О. Особливості функціонування системи антиоксидантного захисту в тканинах гусей в ембріональному і ранньому постнатальному періодах онтогенезу [Електронний ресурс] / О. О. Данченко, Л. М. Здоровцева, Ю. П. Пащенко, Г. В. Рубан // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_8
| 5. |
Здоровцева Л. М. Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксії [Електронний ресурс] / Л. М. Здоровцева // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_31
| 6. |
Данченко О. О. Антиоксидантна активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періоді [Електронний ресурс] / О. О. Данченко, Л. М. Здоровцева, М. М. Данченко, Г. В. Рубан // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 45-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_9
| 7. |
Данченко О. О. Особливості процесів пероксидного окиснення та змін жирнокислотного складу ліпідів сьомги при зберіганні [Електронний ресурс] / О. О. Данченко, О. В. Яковійчук, Л. М. Здоровцева, М. М. Данченко, Д. О. Майборода. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2018. - Вип. 8, Т. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2018_8_2_56
| 8. |
Данченко О. О. Вплив екстракту вівса посівного на псування гарбуза при зберіганні [Електронний ресурс] / О. О. Данченко, Л. М. Здоровцева, М. М. Данченко, Д. О. Майборода, В. В. Коляденко, А. С. Федорко, Т. М. Гапоненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_24
| 9. |
Данченко О. О. Вітамін е як інгібітор окисного псування м'яса гусей під час зберігання [Електронний ресурс] / О. О. Данченко, Г. В. Рубан, Л. М. Здоровцева, М. М. Данченко, Т. М. Гапоненко, В. В. Коляденко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 2. - С. 137-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_2_16
| 10. |
Данченко О. О. Особливості впливу вітаміну е на антиоксидантну активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періоді [Електронний ресурс] / О. О. Данченко, Л. М. Здоровцева, М. М. Данченко, Г. В. Рубан // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 2. - С. 3-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_2_3
|
|
|